Opdateret Indbydelse til årets elevtur til Göteborg tirsdag d. 23 maj 2017

Udskriv
 

logo

Indbydelse

Elevtur til Göteborg tirsdag d. 23 maj 2017

---
banner
---
Virkeligt spændende program, med besøg hos Volvo’s lastbilfabrik, Stena-Line og ikke mindst APM-terminals i Göteborg!
   

Vi mødes foran Stena-Lines terminalbygning i Frederikshavn kl. 07:30.

Under overfarten vil vi høre besætningen på Stena Jutlandica fortælle om surring af lastbiler, farligt gods og give os en rundvisning på hele færgen incl. besøg på broen.

I Göteborg skal vi besøge Volvos lastbilfabrik, hvor vi om bord på et specielt besøgstog ser hele produktionen fra stålplade til færdig lastbil.

Herefter går turen til APM-terminals, hvor vi – udover at se hele terminalområdet i bus, vil få en præsentation om hvordan det planlægges at laste og losse et stort containerskib.

Der vil også være tid til lidt shopping i Göteborg, og hyggeligt samvær med de andre speditions-elever på både ud- og hjemturen.

Da vi skal helt ind på sikret område, kræves det at du har pas med, og at Du opgiver dit fulde navn og personnummer ved tilmeldingen.

Prisen for hele dette lærerige arrangement er kun 495,- per deltager, da lokalforeningen og sponsorer yder tilskud. Prisen er incl. forplejning og transport i Sverige.

Du er i Frederikshavn igen kl. 21:50

Tilmelding – med info. Om firmanavn, for-, efternavn og personnummer samt bekræftelse på at du tager pas med, skal ske senest tirsdag d. 9 maj 2017 kl. 15:00 på dette link.

Tilmelding til elevturen her

--
www.spednord.dk
--
Powered by AcyMailing